Pitch and Present

Een 1ste indruk zegt alles, dus wanneer je maar 3 minuten hebt om de perfecte indruk te maken, moet je zorgen dat deze goed, memorabel en pakkend is!

Het kan daarbij een uitdaging zijn om de juiste woorden te kiezen voor een succesvolle pitch over jezelf, je bedrijf en wat je voor de toehoorder kan betekenen.
De “Sales Pitch Stop”  helpt je met het perfectioneren van jouw pitch en zorgt er ook voor dat je de juiste persoonlijke indruk maakt in die paar cruciale minuten.

3 Stappen

Hoe is je verhaal opgebouwd? Wat hoort erin en wat niet? Hoe presenteer je met passie? En hoe is je non-verbale communicatie? In 3 stappen leer je hoe:

One
Je een sales pitch het beste kunt opbouwen

Two
Krijg je een sales-inhoudelijke analyse en

Two
Wordt er gewerkt aan jouw persoonlijke presentatie & non-verbale communicatie.

De training wordt verzorgd door Fabienne de Vries en Rudy Zweers. Fabienne vanuit haar specialisme in presentatietechniek en Rudy als senior adviseur in brand-, salesmanagement.

45 minuten

De Pitch & Present training is een 1-daagse workshop. Maar aangezien tijd nog altijd geld is, houdt Present Your Brand daar rekening mee door de optie van de Sales Pitch Stop Roadshow!

Met een speciaal ingerichte trailer komen zij naar elk gewenste locatie om er voor te zorgen dat de deelnemers niet langer van kantoor weg zijn dan noodzakelijk is, gemiddeld 45 minuten per persoon!!

Gedurende een normale werkdag ‘even’ naar buiten om je Sales Pitch te perfectioneren en het direct daarna te kunnen toepassen.

Ook voor u!

Is uw sales pitch of dat van uw team effectief, prettig om naar te luisteren en boeiend om naar te kijken? `