Fabienne de Vries

Binnen Present Your Brand verzorgt Fabienne de Vries de persoonlijke presentatietraining. Fabienne ('74) werkte 15 jaar lang als tv-host van verschillende succesvolle radio- en tv-programma's en presenteerde diverse formats. Hiermee heeft zij een brede ervaring in de media opgebouwd. Daarnaast presenteert zij al 17 jaar veelvuldig zakelijke evenementen, leidt zij discussies op conferenties, schrijft zij columns en doet zij podiuminterviews.

Binnen haar eigen bedrijf Toute Media komen alle opgedane kennis en ervaring van de afgelopen jaren samen en verzorgt zij diverse corporate services op het gebied van Media, Events en Personal Performance.
Contact

Voor meer informatie neemt u contact op met Fabienne via 084 839 72 79 of Fabienne@PresentYourBrand.nl

Bezoek ook eens de website van Toute Media.

Rudy Zweers

Binnen Present Your Brand verzorgt Rudy Zweers de commerciële training. Rudy (’72) werkte de afgelopen 16 jaar voornamelijk zelfstandig in de leisure en hospitaity branche. Als 'brand ambassador' vertegenwoordigde hij uiteenlopende opdrachtgevers op nationale en inter nationale beurzen en relatie-evenementen. Daarnaast verzorgt hij advies, ontwerp en begeleiding van beursconcepten.
Hiermee heeft hij een brede ervaring in live communicatie en merkbeleving opgebouwd.

Binnen zijn bedrijf LiveTheBrand koppelt hij deze kennis en ervaring aan een 'Raad van Creatie' waarmee hij actief is op het gebied van Project, Beurs & Brandmanagement.Contact

Voor meer informatie neemt u contact op met Rudy via 06 27861882 of Rudy@PresentYourBrand.nl

Bezoek ook eens de website van Live The Brand.