Een dag een wereld van verschil
Medewerkers bepalen het succes van uw beursdeelname. Toch gaat verreweg de meeste aandacht naar het standconcept en het regelwerk. Investeer een klein deel van uw beursbudget in uw mensen en vergroot uw rendement met wel tientallen procenten!


Twee succesfactoren

Present Your Brand is een unieke beurstraining van één dag. De nadruk ligt op twee succesfactoren:

One
Persoonlijke presentatie (present)

Two
Commerciële prestatie (brand)

De training wordt verzorgd door Fabienne de Vries en Rudy Zweers. Fabienne vanuit haar specialisme in presentatietechniek en Rudy als senior adviseur in brand-, sales- en beursmanagement.


Beursvloer vs werkvloer

Een beurs is een unieke omgeving die niet te vergelijken is met de situatie binnen uw bedrijf. Wij benaderen elke individuele medewerker niet vanuit zijn functie, maar als mens. Zo zorgen we ervoor dat iedereen op de beursvloer optimaal tot zijn recht komt. Dat kan in een heel andere rol zijn dan op de werkvloer. Niets ligt op voorhand vast. In combinatie met praktische informatie over beursetiquette en gerichte oefening in presentatie- en salestechnieken biedt Present Your Brand een totaaltraining.

Zelfvertrouwen geeft focus en drive

Het resultaat is een team waarin iedereen het maximale uit zijn beurscompetenties haalt. Een team met meer zelfvertrouwen, enthousiasme en focus. In één dag van 'we moeten naar de beurs', naar 'we gaan samen scoren!'.


Ook voor u

Deze training is geschikt voor alle bedrijven en organisaties die hun werknemers regelmatig voor de uitdaging zetten om tijdens beurzen hun merk te vertegenwoordigen. Ook met een kleiner beursteam is het net zo belangrijk te kijken naar de juiste positionering van de werknemers binnen de zones en verschillende standfuncties.

`Rudy ZweersFabienne de Vries